Рубрика: ՈՒրախ խոհանոց, Սեբաստացու օրեր, Ծեսեր

Հար, հար, հարիսա

Վերջապես…

Մեր անհամբեր քոլեջիկներն իրենց ծնողներին ու տատիկ֊պապիկներին հյուրասիրեցին իրենց պատրաստած թթուն և գինին։ Նոյն էլ բերել էր իր թխած համով գաթան։

Իսկական տոնախմբություն էր. սկզբում երգեցինք, պարեցինք, թռնոցիներ ու ասիկներ ասեցինք, այնուհետև համտեսեցինք շատ համեղ հարիսան ու թթուն, իսկ մեծիկները վայելեցին նաև անուշաբույր կարմիր գինին։

Ուղիղ եթերները՝

Անի Մարտիրոսյանի

Մարիամ Պետրոսյանի

Անի Մարտիրոսյանի

ֆեսբուքյան էջերից։

Добавить комментарий

Заполните поля или щелкните по значку, чтобы оставить свой комментарий:

Логотип WordPress.com

Для комментария используется ваша учётная запись WordPress.com. Выход /  Изменить )

Google photo

Для комментария используется ваша учётная запись Google. Выход /  Изменить )

Фотография Twitter

Для комментария используется ваша учётная запись Twitter. Выход /  Изменить )

Фотография Facebook

Для комментария используется ваша учётная запись Facebook. Выход /  Изменить )

Connecting to %s